26.07.2024.

17:29

Foto: Aleksandar Jovanović Cile/ATAIMAGES

Džet set

Pomirenje na pomolu?! Maja i Car tajno komuniciraju, evo šta ih je odalo! (FOTO)

Bivši rijaliti učesnici Maja Marinković i Filip Car svojevremeno su bili u turbulentnoj ljubavnoj vezi, a njihove svađe su gledaoci "Zadruge" gledali gotovo svakog dana.

Car je na njihovu ljubav definitivno stavio tačku kada je uplovio u vezu sa Aleksandrom Nikolić koju je verio i sa kojom je nedavno dobio ćerku, međutim, ni njihova romansa nije potrajala.

Informer

 

S obzirom na to da je Marinkovićeva više puta isticala da je Filip bio njena najveća ljubav i da je slaba na njega, bilo je očekivano da će ga nakon izlaska iz "Elite" kontaktirati sada kada je slobodan, što je i uradila.

Prema njihovim rečima, nisu se ni videli, a kamoli pomirili, međutim, čini se da opet putem svojih Instagram profila tajno komuniciraju.

Informer

 

Naime, Filip je na svom storiju objavio selfi dok je u pozadini išla pesma pevača Đorđa Balaševića, "Ringišpil", a Maja je pre nekoliko dana objavila video koji je nastao na rođendanu voditeljke Ane Radulović, a na kojem je pevala istu numeru.

Informer

 

Nakon ovog poteza, Maja je na svom nalogu objavila stori mačke sa plavim očima, koja je vrlo slična onoj koja se nalazi na Filipovom kačketu!

Čini se da bivši par ponovo koristi društvene mreže kako bi "bockao" jedno drugo, a njihove fanove ne bi iznenadilo ni to da se uskoro pomire i ozvaniče to na Instagramu.

Za sada, oboje se prave da se između njih ne dešava ništa, a da li je to istina ostaje nam da saznamo.