Autor: Informer.rs

26.07.2024.

18:11

Foto: ATAIMAGES

Džet set

KOGA, BRE, TI LAŽEŠ?! Ceca se oglasila zbog otkazanog koncerta, fanovi besni na pevačicu: "Priznaj da je to zbog JK, bar jednom budi iskrena!"

Svetlana Ceca Ražnatović oglasila se nakon što je objavljena vest da joj je otkazan koncert na trgu u Čelincu

Kako smo već pisali, umesto nje sutra će u Republici Srpskoj nastupiti pop diva Jelena Karleuša, a Ceca se tim povodom oglasila i zbunila, ne samo fanove, već i celokupnu javnost.

Informer

 

Naime, folk pevačica tvrdi da njen menadžment nikada nije potvrdio da će ona pevati na pomenutom trgu 27. jula i da će iz tog razloga podneti krivične prijave protiv onih koji su njene fanove, navodi ona, doveli u zabludu.

Međutim, u tu priču bi možda neko i poverovao, da se folkerka nije oglasila tek nakon vesti da će na trgu u Čelincu, umesto nje, nastupiti JK! 

Informer

 

Ono što je očigledno jeste da Ražnatovićka nedeljama nije regovala na brojne plakate u Čelincu u kojima se poziva na njen koncert, niti je obavestila javnost da neće nastupiti, već je to uradila nakon što joj je otkazan koncert i objavljeno ime izvođača koji će je zameniti. Naravno, posebno je interesantno što se radi o Karleuši, sa kojom je u višedecenijskom sukobu.

Cecini fanovi su to prvi primetili, pa su usledili burni komentari:

"Cecu obožavam, ali nemoguće je da joj je tek sad javljeno da je neko u njeno ime zakazao koncert za sutra", "Žao mi je što Ceca ne dolazi, ali tolika reklama nedeljama, realno je da se nešto desilo".

Informer

 

Ima i onih koji su reagovali burnije.

"Aman, ženo, ajde što nas farbaš 30 godina, nego što to radiš bez da trepneš. Svi znaju da je zakazan koncert, a ispada da samo ti to ne znaš. Nemoj te jeftine fore, bar jednom budi iskrena", "Ceco, koga lažeš?!", "Priznaj da je to zbog JK, bar jednom budi iskrena! i drugi.