26.07.2024.

20:53

Foto: E-Stock

Džet set

Breskvica ponovo zapalila društvene mreže, čak i fanovi osuli paljbu: "Neka je neko odvede na pregled, ponaša se kao da boluje od šizofrenije" (VIDEO)

Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica stekla je veliku popularnost učešćem na takmičenju "Pesma za Evroviziju" na kom je umalo trijumfovala. Ona je tada pobrala velike simpatije jer je publika smatrala da je Breskvica pravi predstavnik tradicionalnih vrednosti i uzor mladima.

Informer

 

Mnogi su bili razočarani što nas ona nije predstavljala na pesmi "Evrovizije", ali izgleda da se upravo oni koji su je tada najvatrenije branili sada osećaju razočarano i prevareno.

Nije dugo prošlo od takmičenja za najbolju pesmu Evrope, a Breskvica je čini se brzinom svetlosti promenila imidž. Prvo je zapevala čist narodnjak "Crni šećer" u duetu sa Zoranom Mićanović u kafanskoj atmosferi, a sada je najavom nove pesme još više razočarala verne fanove.

Naime, u spotu za pesmu "Vatra i dim", čiji je deo objavila na društvenoj mreži TikTok, Breskvica ne da ne liči na čednu devojčicu koja u horu peva etno, već je obučena u uniformu školarke dok zavodljivo đuska u svlačionici. Sve podseća na jeftini tinejdžerski film sa primesama erotike

Njeni verni fanovi, u najmanju ruku su iznenađeni. Breskvica kao da ne može da odluči kojim bi putem pošla, malo bi da bude Danica Crnogorčević, a malo i Sandra Afrika. Zbog čega komentari poput "Neka je neko odvede na pregled, ponaša se kao da boluje od šizofrenije" i ne čude.

Prizori iz spota miljama su daleko od tradicionalnih vrednosti. Čak i tetovaža čiji se obrisi naziru u spotu poseća na ragove i asocira na satanističke simbole koji nikako ne idu sa imidžom smerne devojčice kako se Breskvica do juče predstavljala. 

Nakon svega, mogima se čini da je ono kako se predstavljala pred PZE bio samo marketing, a da ćemo njeno pravo lice tek videti.