26.07.2024.

20:23

Foto: printscreen

Džet set

Milica Dabović pokazala rašireno međunožje! Bivša košarkašica objavila "bezobraznu" fotku, sve puca od erotike! (FOTO)

Bivša košarkašica Milica Dabović je nakon završene sportske karijere morala na razne načine da se dovija kako bi došla do novca, te da kao samohrana majka obezbedi sebe i svog sina.

Milica, koja je svesna svoje lepote, shvatila je da može da zaradi puno para putem platforme za odrasle "Onlifans", a neke svoje vrele fotke redovno objavljuje i na društvenoj mreži Instagram.

Informer

 

Ovaj put iznenadila je pratioce provokativnim storijem, u kojem se nalazi samo u donjem vešu, a ono što je svima zapalo za oko jeste njeno rašireno međunožje koje je bilo pokriveno minijaturnim gaćicama.

Izgleda kao da Milica ponovo ispituje granice koje Instagram postavlja kada su u pitanju provokativne fotke, ali s obzirom na to da joj je profil još uvek aktivan, nije prešla granicu - bar kada je u pitanju ova društvena mreža.

Informer

 

Podsetimo, Milica nikada nije krila da od zarade na "Onlifansu" lepo živi i da se toga ne stidi.

- Dopada mi se kako izgledam u 42. godini, zašto to ne bih pokazala i drugima?! Neću pozirati obučena od glave do pete. Pokazivaću delove tela u zavisnosti od toga koliko ljudi plate. Koliko para, toliko muzike! - rekla je Dabovićeva ranije za Informer.