27.07.2024.

08:01

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Luki sam lepa i u bikiniju i obučena!" Veliki intervju Sofije Milošević o suprugu, nezi i planovima za leto

Luki sam lepa i u bikiniju i obučena, kaže Sofija Milošević (33)! Lepa manekenka i supruga proslavljenog fudbalera Luke Jovića (26) u ekskluzivnom intervjuu za Informer govorila je o planovima za ovo leto, izgledu, nezi, ali i o tajnama skladnog odnosa sa svojim izabranikom.

Važite za jednu od najzgodnijih žena, kako vaš suprug reaguje kada vas vidi u bikiniju?

- Za samopouzdanje svake žene ključna je podrška njenog partnera. Ja imam sreću što je Luka pun komplimenata i podrške, uvek čini da se osećam lepo, bilo da sam u bikiniju ili u svakodnevnoj odeći. Volela bih da ima više takvih muškaraca, jer je svaka žena koja je negovana i samopouzdana lepa na svoj način.

Da li ste i dalje zaljubljeni kao prvog dana?

- Apsolutno! Naša ljubav raste svakim danom i trudimo se da održimo tu iskru živom kroz male gestove pažnje i podrške jedno drugom. U ljubavi ništa ne sme da se podrazumeva i zato je važno svakoga dana zalivati je.

Šta ste rekli Luki nakon što je dao gol na Evropskom prvenstvu?

- Bio je to jedan od onih trenutaka koje ću zauvek pamtiti. Moj osećaj ponosa, kao što bi rekla moja majka: "Probio je plafon", kada sam čula navijanje oko sebe. Nalet emocija bio je neverovatan i mogu vam reći da i dalje traje. Nikada nisam sumnjala u njegove sposobnosti i talenat, a to šta sam mu rekla sačuvaću za sebe.

Kako podnosite vrućine, gde ćete provesti ostatak leta?

- Leto je oduvek bilo moje omiljeno godišnje doba, tako da i kada pomislim da je pretoplo, setim se da nije minus 20 i budem srećna. Ipak, koliko god uživala u letnjim igrarijama, ne zaboravljam da je važno piti mnogo vode i jesti sveže voće i povrće. Kad god imam vremena, odlazim na more, plažu ili bazen... Planiram da i ostatak leta provedem na moru sa porodicom, uživajući u moru i suncu.

Omiljena destinacija za odmor? Da li volite da izlazite u klubove?

- Oduvek je to Grčka. Predivne plaže i kristalno čisto more čine da se osećam kao da sam ušla u razglednicu. Najviše uživam u mirnim večerima sa prijateljima i porodicom, ali ponekad idem i u klubove.

Kako se opuštate tokom leta?

- Opuštam se kroz meditaciju, čitanje knjiga i šetnje na plaži. Omiljene letnje aktivnosti su mi plivanje i vožnja bicikla. Uprkos vrućinama, jako mi prija da treniram jer mi je važno da budem aktivna. Za sve one koji treniraju leti: ne zaboravite redovnu hidrataciju i izbegavajte direktno sunce.

Tagovi:
Luka Jović Sofija Milošević