26.07.2024.

22:52

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Džet set

"Povredila sam tatu, teško mi je zbog njega": Anđela Šparavalo briznula u plač, kaže da je urnisala porodicu zbog Bojane

Veza Anđele Šparavalo i Bojane Pavlović podelio je sve verne gledaoce rijaliti programa "Elita 7". Njeni roditelji su na sve načine pokušavali da joj daju do znanja da taj odnos nije dobar po nju, a zadrugarka je to shvatila tek kada ju je preko noći u hotelu ostavila Pavlovićeva, nakon čega se ona vratila kod porodice u rodni Aranđelovac.

Porodica Šparavalo je ugostila ekipu jednih beogradkih novina u Aranđelovcu, a na samom početku Anđela je progovorila o svom odnosu sa ocem:

Informer

 

- Kada sam došla kući nisam smela da ga pogledam, ja sam sa tatom uvek bila više povezana nego sa majkom. Tata me je svuda vodio. Kad sam došla ništa mi nije rekao, nije hteo razgovor, izašao je da šeta. Povredila sam ga, teško mi je zbog tate, šta god mi je trebalo on je bio tu i da me odbrani. Ništa me nikad nije terao, ja sam sve sama sa svojim životom radila. jako mi je žao zbog svega što sam uradila, ja sam najveći krivac, ne želim da budem žrtva, ne mogu da verujem da sam i dalje tako jaka nakon svega što mi se desilo - rekla je Anđela, koja je zaplakala pred kamerama, pa nastavila:

Informer

 

- Razočarala sam oca. Nadam se da ću povratti njegovo poverenje i da ćemo pričati kao pre. Tata je divan, trudio se i radi i sve i ne može da veruje šta sam sebi dozvolila. Ja ne mogu da verujem da sam ja to dozvolila zbog nekog ko se igrao sa mnom - pričala je Anđela, a onda se njena majka nadovezala:

- Sve je bio problem tamo, svi smo bili zgranuti. Kad je krenulo to sa Bojanom, ja sam videla čemu to vodi. Bojana je muvala druge devojke i videla je da nema šanse. Bojana je videla da može sa njom da manipuliše. To je bio pakao. Ja gledam šta radi, a ne možeš ništa. Poslala sam čestitku da je Bojana navlači, ali ništa od toga - rekla je Anđelina majka, a onda je Anđela nastavila:

Informer

 

- Dala sam se u odnosu sa Bojanom 100 posto, ja sam takva, nikada nisam prevarila nikoga, verna sam, nikoga tamo nisam pogledala. Ona je samo tražila neki izgovor da me ostavi.

- Pare me ne interesuju nakon svega što sam prošla, planiram da se bavim fakultetom i da završim vožnju. Možda krenem da šminkam, jer lepo šminkam, a da mama frizira. Tražim i neki stan i želim da kupim psa. Ako ikada budem dospela do nekih para želim da otvorim azil za životinje, jer ja obožavam životinje. Trebaće mi 3, 4 meseca da se vratim u normalu, nikad, ali nikada u životu ne bih ušla u rijaliti - izjavila je Anđela za Blic.