26.07.2024.

22:20

Foto: Informer

Džet set

"Ja sam nacionalno blago Crne Gore, treba da mi završi državljanstvo": Desingerica prokomentarisao predlog crnogorskog političara da mu se zabrani ulazak u zemlju

Kontroverzni reper Dragomir Despić Desingerica postao je poznat po krajnje nesvakidašnjim nastupima, a njegovi performansi su nešto o čemu se već danima govori.

Naime, nakon što je Desingerica svoju publiku u prvim redovima lupkao patikom po glavi, dodirivao ih stopalom po čelu, polivao pivom, rendao im sir iznad glave i razbijao jaja, veliku buru u medijima je izazvala fotografija na kojoj jednoj obožavateljki pljuje u usta.

Informer

 

Dok jedni brane Despića argumentom da publika sama to želi i da ih niko ne prisiljava da dolaze na njegove nastupe, drugi osuđuju njegovo ponašanje u strahuju za omladinu koja to doživljava kao nešto potpuno normalno.

Ovim povodom oglasio se i Vladislav Dajković, politikolog i predsednik stranke Slobodna Crna Gora i pozvao da se reperu zabrani ulazak u njegovu zemlju.

Informer

 

Desingerica je prokomentarisao Dajkovićeve reči i rekao da se nimalo ne slaže sa njegovim stavom.

- Mislim da to nije način da se skupljaju politički poeni, jer je ovo muzika, a ne politika. Crnu Goru volim, smatram da je Crna Gora moja druga kuća, da bi trebalo da se potrudi da mi završi državljanstvo, a ne da me pljuje, pošto sam mnogo uradio za njegovu zemlju i njegov grad. Treba me staviti na trg u staklenu kocku, da me stranci obilaze svaki dan i da gledaju nacionalno blago Crne Gore. Poštujem njegov rad i jedva čekam da mi daju papire - rekao je Desingerica u svom stilu i zaključio:

Informer

 

- Ne brinem se za karijeru i za to da li će neko da me zabrani. Nikoga nisam povredio, nisam kriminalac, ne bavim se ni drogom... Ja sam jedan običan pevač koji zarađuje za hleb preko mikrofona.

Podsetimo, Vladimir Dajković je rekao da Desingerica truje crnogorsku omladinu više nego NATO bombe 1999. godine, a celu njegovu izjavu možete pročitati OVDE.