27.07.2024.

22:01

Foto: Informer/video printscreen

Džet set

Jelena Karleuša dočekana kao kraljica u Republici Srpskoj: Informer na koncertu muzičke dive, pogledajte ekskluzivne kadrove (FOTO/VIDEO)

Regionalna muzička zvezda Jelena Karleuša nastupila je večeras, 27. jula, na trgu u Čelincu. "Mala od skandala" je u Republiku Srpsku stigla privatnim avionom, a s obzirom na to da iste večeri ima još jedan nastup u Crnoj Gori.

U Republici Srpskoj priređen joj je doček dostojan kraljice. Čim se popela na scenu Jeleni je predstavnik opštine uručio buket cveća u znak dobrodošlice, a publika je u transu skandirala njeno ime.

Okupljena masa jedva je čekala da koncert počne, a na prve taktove muzike svi su u glas zapevali sa regionalnom zvezdom. JK je za nekoliko desetina hiljada okupljenih građana izvela svoje najveće hitove, nastale tokom blistave trodecenijske karijere, a tom prilikom, nagrađena je gromoglasnim aplauzom i ovacijama. 

Jelena, koja je, u stilu svetskih zvezda, došla u pratnji kordona obezbeđenja, nije krila zadovoljstvo što se susrela sa svojim mnogobrojnim fanovima u RS, a na sebi je ponela atraktivnu srebrnu kombinaciju, koju je dodatno naglasila kaubojskim šeširom u istoj boji. 

Podsetimo, Jelena Karleuša nastupila je u Republici Srpskoj nakon što je prethodno Svetlani Ceci Ražnatović najavljen koncert, na istim mestu, bio otkazan. Folk zvezda je, tim povodom, navela da je žrtva prevare i da, uprkos reklamama na nacionalnoj televiziji i desetinama bilborda širom grada, njen nastup nikada nije bio zvanično dogovoren.