27.07.2024.

11:08

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Dobijala sam ponude 'za noć' od političara i fudbalera": Ava Karabatić otkrila kako funkcioniše elitna prostitucija, pa priznala da su i njoj nudili novac

Starleta i bivša rijaliti učesnica Ava Karabatić govorila je jednom prilikom o elitnoj prostituciji i odlučila da otkrije pravu istinu i sve što zna o privatnim zabavama.

Ona je isticala da zna dame sa javne scene koje se bave najstarijim zanatom.

Informer

 

- Znam da sve vas zanima kako funkcioniše ta famozna elitna prostitucija i tu bih se uhvatila za reč ''elitna''. Od kad su prostitutke ''elita''? Zna se ko je elita - poznati doktori, piloti i tako dalje, ali ko sam ja da menjam termine? Kako god, samim tim znam kako to funkcioniše. Te usluge ne koriste samo starci ili muškarci željni avantura i slično od klijenata ima dosta poznatih pravnika, sprotista, političara. Kad kažem "poznati" mislim na baš poznate. Biću iskrena i ja sam dobijala ponude ''za noć'' od raznih poznatih političara, fudbalera, na Balkanu, ali naravno sve sam kulturno odbila - tvrdila je Ava Karabatić, pa nastavila:

- Obične prostitutke funkcionišu po principu davanja svojih usluga po hotelima strancima gde su često umešani i direktori hotela, recepcija i konobari. U mom rodnom Splitu je isto leglo prostitucije, kao i drugim gradovima na obali. Broj im se pojačava tokom leta kad zaplove luksuzne jahte. Jahtaška klijentela je dosta izdašna, kapne tu i više od par hiljada evra. Ako sednete u taksi u Splitu svi će vam reći koga odvoze i dovoze do marina i luka. Nedelju dana u luksuznoj vili, bazeni, skupi restorani, garderoba, dobar auto, a pozadini je poenta da serviraš starog bogatog jarca, dno dna. Želim vam samo prikazati pravu istinu ''noćnih dama" koje pratite na Instagramu i koji su idoli mlađoj generaciji.

Ona čak i za sebe kaže da je gledaju kao elitnu prostitutku, ali prema njenim rečima - svoj novac je sama zaradila.

- Ja sam isto za neke elitna prostitutka, jer sam poznata i objavljujem provokativne slike na svom svom Instagramu. Ja od svojih slika živim i najvažnije je da sam pare od njih sama zaradila. Za razliku od drugih starleta, ja sam diplomirana profesorka italijanskog i latinskog jezika.

Podsetimo, Ava se nedavno kandidovala za parlamentarne izbore u Hrvatskoj, kada je doživela i vrlo neprijatnu situaciju.

Ava se oglasila na društvenim mrežama tvrdeći da joj je neko pre izbora podmetnuo snimak za odrasle, te da nije ona u pitanju, samo neka devojka koja liči na nju.

- Danas sam se od stresa srušila i završila u Hitnoj. Baš sad, pre samih izbora, neko mi je podmetnuo lažan intimni snimak osobe koja liči na mene. Glasajte za Avu Karabatić, vašu novu saborsku zastupnicu iz X izborne jedinice. Zalagaću se za širu borbu protiv sajber kriminala i za bolju zaštitu privatnosti na internetu, kao vaša zastupnica u Saboru brinuću za sve žrtve, bez političkih ili ličnih motiva - napisala je Ava.

Tagovi:
Starleta Ava Karabatić