28.07.2024.

07:01

Foto: shutterstock/Informer

Džet set

Iza imena broda Miloša Bojanića stoji velika porodična tragedija: Pevač se posle ovoga nije nikada oporavio: "Pala je kao pokošena"

Miloš Bojanić svakodnevno uživa u čarima Jadranskog mora, a posebnu radost, osim ronjenja i ribolova, pričinjava mu brod koji nosi ime Lela. Pevač je do sad promenio četiri broda, a svaki od njih nosio je isto isto ime, po njegovoj pokojnoj sestri. Bojanić se sa iznenadnom smrću rođene sestre nikad nije pomirio, te je svaki novi brod dobijao ime po njoj.

Informer

 

-  Imao sam velikih tragedija u porodici i familiji, sestra mi je umrla u 48. godini, to me posebno pogodilo. Samo je pala kao pokošena i to je bio veliki šok za moju porodicu, moja majka se nikada više nije nasmejala otkad se to dogodilo. Ljubav sestre prema bratu je nešto najlepše na svetu - rekao je Miloš za Grand i dodao da je njena smrt bila najteži i najgori trenutak u njegovom životu.

Informer

 

Bol za dve godine mlađom sestrom nikad nije prošla, zato pevač svaki brod naziva po njoj. Na taj način, kako kaže, čuva uspomenu na nju. Iako se zvala Cvijeta, cela porodica je Miloševu sestru od milošte zvala Lela, pa upravo njegov brod "Lela" svake godine isplovljava iz Baošića.