28.07.2024.

14:06

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Andreana Čekić korigovala grudi! Imala je bujno poprsje, ali nije bila zadovoljna! Evo zašto je otišla pod nož

Popularna pevačica Andreana Čekić na estradi je preko jedne decenije, a s godinama je svoj fizički izgled menjala u granicama koje ne podrazumevaju operacije i veće zahvate. Međutim, nedavno je odlučila da ipak ode pod nož, te koriguje grudi.

Andreana nije imala silikonske implante, već je imala bujno prirodno poprsje, ali je dugo imala želju i potrebu da isto i smanji.

Informer

 

- Andreana je smanjila svoje prirodne grudi, jer je već neko vreme imala probleme sa kičmom, a i smatrala je da bi joj nešto manje grudi bolje stajale i da bi se u svakom smislu bolje osećala - kaže izvor za Telegraf:

Informer

 

- Ona je operaciju imala pre više od mesec dana, tempirala je da to bude pre udarnog letnjeg perioda kad peva skoro svakodnevno. Oporavak je baš lepo prošao, ona se stvarno super osećala već nekoliko dana nakon zahvata. Sada je baš zadovoljna.

Andreana sada radi "punim gasom", a dok traje letnja sezona ona i njen tim spremaju drugi deo albuma, nakon što je prvi, na kojem se nalaze četiri pesme, sjajno prošao kod publike.