28.07.2024.

14:56

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Vojaž napadnut na sceni! Pevač odmah prekinuo nastup, evo šta se dogodilo!

Reper Mihajlo Veruović Vojaž, kako pišu domaći mediji, napadnut je pre dva dana na nastupu na Cetinju.

Vojaž, koji je popularan među mlađom generacijom, nastupao je u okviru festivala "Beer fest", kada su iz publike poletele limenke i čaše, zbog čega je prekinuo izvođenje.

Informer

 

- Vojaž je nastupao prvo veče festivala. Sve je izgledalo super. To je festival piva, ne idu tamo samo klinci. Pa, ako vam kažem da su pre njega nastupali Kerber, Buč Kesidi, Dubioza kolektiv, jasno vam je kakva je to publika. Nisu ovi, da kažemo, napaljeni klinci koji se makljaju. On je poslednji nastupao, od pola jedan posle ponoći. Da li su se već ponapijali ili šta je bilo u pitanju, ne znam. Krenuo je dečko sa nastupom, i posle nekih 15, 20 minuta jedna grupica je počela da zviždi i da ga gađa plastičnim čašama i limenkama piva. Jedna ga je pogodila - govorio je izvor i dodao:

Informer

 

- Prekinuo je nastup, sklonio se na kratko sa scene, onda se vratio i zamolio ih to da ne rade. Sigurno se dečko jako iznervirao, kako i ne bi, ali je normalno odreaovao. Nije ništa glumatao. Niko nije to očekivao takvu reakciju iz publike. Posle toga je jako brzo završio nastup. Sad, da li ga je skratio zbog tog incidenta ili je stvarno trebalo nastup da mu traje kraće od ostalih izvođača te večeri, to je već misterija - ispričao je jedan od posetilaca ove manifestacije za Kurir.