28.07.2024.

15:59

Foto: informer/printscreen

Džet set

PAPARACO! “Uhvatili” smo devojku Dušana Vlahovića u provodu: Lepa Vanja nakon Ibice stigla u Beograd, evo šta radi kada nije sa fudbalerom Juventusa

Dušan Vlahović i Vanja Bogdanović jedan su od najpoznatijih parova u Srbiji, a po mišljenju mnogih najlepša Beograđanka velika je podrška srpskom golgeteru. 

Nakon letovanja na Ibici, Dušan se vratio svojim obavezama u Juventusu, a Bogdanovićeva trenutno najviše vremena provodi u Beogradu.

Paparaco Informera “uhvatio” je Vanju sinoć, 27. jula, u jednom luksuznom prestoničkom restoranu, u koji je izašla sa prijateljicama, a tom prilikom, zgodna brineta ponela je kratku belu haljinu i sandale sa visokom potpeticom. 

Manekenka je sve vreme uživala u hrani i piću, ne obraćajući pažnju na znatiželjne poglede okoline, a svi su se složili da izabranica našeg najpoželjnijeg sportiste pleni izgledom, ali i harizmom.

Informer

 

Podsetimo, Dušan Vlahović i Vanja Bogdanović, kako su mediji navodili, poznaju se odmalena, a nakon raskida, emotivni partneri obnovili su romansu, pa je ona danas napadaču Serije A najveća podrška.