28.07.2024.

18:01

Foto: ATAIMAGES/Facebook

Džet set

Prebolela Dženana! Samira obukla crveno na radost, pa grudi izbacila u prvi plan! (FOTO)

Dženan Lončarević se pre nekoliko meseci našao u centru skandala kada je kao bomba odjeknula vest da se razvodi od supruge Samire. Pevač je dugo godina privatni život krio od javnosti, pa su svi bili u šoku kada se saznalo da je godinama imao ljubavnicu sa kojom je živeo u Beogradu.

Informer

 

Pevač se od Samire razveo nakon 25 godina braka, a dok je postupak još bio u toku ona je iznela brojne optužbe na njegov račun. Samira i Dženan zvanično su se razveli 19. jula, a sada je Lončarevićeva bivša supruga objavila fotografiju iz provoda i iznenadila mnoge.

Informer

 

Samira je bila u uskoj crvenoj haljini sa dubokim dekolteom, na usnama je imala jarko crveni karmin, a kosu je uvila. Sudeći po fotografijama razvod joj nije naškodio, već sasvim suprotno.

Informer

 

Očigledno su Dženan i Samira uspeli da se dogovore i oko podele imovine, koja je kako je Samira tada govorila, bila glavni kamen spoticanja u njihovom dogovoru oko razvoda. 

- Najveći problem je imovina, doživela sam da posle 25 godina braka hoće da me izbaci iz kuće. Ja bih odmah potpisala zahtev za razvod braka, odmah, ali je problem imovina, zato što je sve što je kupovao stavljao na ime njegove majke. Sad je kupio stan u Beogradu na ime te žene, na njeno ime je stavio da ja ne bih mogla ništa da dobijem. U tome je problem - rekla je Samira tada.