Autor: Informer/K.Ć.

28.07.2024.

18:31

Foto: Foto: Kristijana Ćaćić

Džet set

Tea Tairović otkrila da li staje na ludi kamen: Pevačica se pohvalila ljubavnim životom: "Ja sam ispunjena"

Pevačica Tea Tairović nedavno je najavila dva spektakularna koncerta u Beogradskoj Areni koji će sigurno biti vrhunac njene dosadašnje karijere.

- Oduvek sam želela da se bavim muzikom, to je primarna želja i to je ostalo tako. Mislim da publika prepoznaje kad ste iskreni, a ja se trudim da budem maksimalno iskrena i da ne pravim kalkulaciju, nego da bude čista umetnost - govorila je Tea u emisiji "Premijera Vikend Specijal", pa otkrila šta sve možemo da očekujemo na koncertu:

Informer

 

- Sve što ljudi očekuju od Tee Tairović, to će se i desiti. Roditelje kad god nisam poslušala, nisam bila u pravu. Svaki njihov savet dobro prevrtim u glavi - rekla je ona, pa progovorila o dečku i mogućnosti da stane na ludi kamen.

- Ja sam ispunjena ljubavlju, to se vidi na meni. Kad ste čuli od mene da direktno odgovaram na pitanja? - nasmejala se Tea i promenila temu.

Informer

 

- Ako su se nekome koplja lomila preko leđa, onda su meni. Mislim da je neophodno za velike stvari. Mene je ovaj posao naučio da se ništa ne podrazumeva, za sve mora da se bori i kad dobijete morate da osvajate. To su neke životne situacije, nije da svet čeka na vas. Ja sam mislila da sam stigla i da želim da se bavim muzikom, ali mora da se bori za sebe. Ja sam zahvalna Bogu na trnovitom putu, jer sam naučila da cenim, da se u dobru ne ponesem, a u zlu ne ponizim. Sve prolazi i dobro, a i loše - govorila je Tea.