28.07.2024.

19:01

Foto: Foto: ATA Images

Džet set

"Ne dopada mi se ono što radi, ali..." Aleksandra Mladenović stala u Despićevu odbranu, pa osudila roditelje

Aleksandra Mladenović trenutno je u Crnoj Gori, gde vredno radi, ali ipak stiže da isprati ono o čemu ovih dana bruje regionalni mediji, a to su nastupi popularnog repera Dragomira Despića Desingerice.

Informer

 

- Sodoma i gomora! Čovek našao foru da zarađuje. Meni se ne dopada ono što radi, ali ja vidim da je on jedan izuzetno normalan lik. To su roditelji krivi što puštaju decu na takve nastupe, katastrofa je da pustite decu na nastup gde im neko pljuje u usta - rekla je Aleksandra Mladenović, a onda se osvrnula na oglašavanje Stojanke Novaković Stoje, koja je između ostalog potkačila neke od kolega istakavši gde su oni počinjali, braneći Desginericu:

Informer

 

- Sigurno nismo počeli da rendamo kačkavalj ljudima po glavi. Čovek se snašao. Ja vidim da on puni klubove, svaka čast. Uz dužno poštovanje, ali ne bih otišla na njegov nastup. Jadno mi je da gledam šta naša omladina sluša, stvarno mi je žalosno. Neću dozvoliti sutra kada budem imala svoje dete da ide na takve nastupe - rekla je pevačica u emisiji "Premijera Vikend- specijal".

Informer

 

Aleksandra se osvrnula i na medijske natpise o svađi sa Aleksandrom Prijović.

- To je bilo kada smo bile mlađe, pritom se nismo posvađale, nego je ispao neki nesporazum. Nisam zaboravila, ali sam ostavila u prošlosti. Nemam vremena da se bakćem ko šta kaže. U kakvim smo odnosima? Super, pozdravimo se, javimo se, nemam vremena da se zbližavam nešto - zaključila je Aleksandra.