28.07.2024.

22:33

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Ja sam to radila pre 11 godina": JK isprozivala repere, a za ovog kolegu je imala posebnu poruku!

Regionalna muzička zvezda Jelena Karleuša sinoć je održala spektakularan nastup na trgu u Čelincu u Republici Srpskoj, nakon čega je zapevala i u Budvi. Oba nastupa bila su veoma posećena, a njeni hitovi "Lucifer" i "Benga" ostvarili su međunarodni uspeh, što je pop diva prokomentarisala.

Informer

 

 "Benga" i "Lucifer" su autorska dela Gazda Paje, koji je ta svoja čeda vrlo lako otpisao pre godinu dana. Stavio ih je u sirotište, ali ta "deca" ispadaju najuspešnija kad porastu. Eto, Pajo da si verovao u svoju odbačenu decu, sada bi bio u nekom azijskom kultnom ostvarenju - pecnula je JK autora svojih numera.

Pop diva je konstatovala da najviše nastupaju njene mlađe kolege reperi i hip hoperi, ali da je uprkos tome ona ostala u igri i zainteresovala mlađu publiku.

- Došlo je do smene generacije. Meni je veoma drago što sam ja pokupila tu mlađu publiku i što je moj teren i njihov teren. Zajedno sa svim tim reperima i tako dalje. Ali problem sa reperima je to što oni uglavnom ne pevaju lajv. Programi im traju po pola sata. Ja sam neko ko ima 30 godina karijere. Pevam lajv, imam mnogo, mnogo, mnogo hitova. Plus ove njihove nove trip, hip-hop, rep stvari. Ja sam to radila već sa pesmom "Krimi rad" pre 11-12 godina - rekla je Jelena za Kurir.