29.07.2024.

10:12

Foto: ATAIMAGES/printskrin

Džet set

Zanosna manekenka provocira u bikiniju! Bila je uvezi sa Sašom Kovačevićem, dobila dete sa njegovim kolegom, a sada je pokazala perfektno telo! (FOTO)

Pevač Saša Kovačević uživa u ljubavi sa nekadašnjom misicom Zoranom Tasovac sa kojom, kako je rekao, ima nameru da stane na "ludi kamen" i zasnuje porodicu. Pre Zorane pevač je bio u ozbiljnoj vezi sa blogerkom Jovanom Jocić i umalo sa njom stao pred matičara.

Informer

 

Saša i Jovana su raskinuli 2017. godine, nakon četiri godine veze, a ona je kasnije uplovila u vezu sa Vladanom Savićem, frontmenom Magla benda sa kojim je dobila ćerku, piše Blic. Međutim, ljubav nije potrajala, pa su njih dvoje odlučili da stave tačku na zajednicu, koju nisu krunisali brakom.

Nedugo nakon razlaza, Jovana je kako se pisalo uplovila u vezu sa jednim Italijanom, a da li je i dalje sa njim nije poznato, međutim od njenim vrelih slika na Instagramu mnogima padaju vilice, a jedna takva sada je privukla veliku pažnju.

Jovana je pokazala perfektno telo, a pohvalni komentari na njen račun samo su se nizali. Podsetimo, Nakon što je Vladan Savić, pevač "Magla benda", pre izvesnog vremena obelodanio da je doneo odluku da stavi tačku na vezu sa Jovanom Jocić, oglasila se i manekenka.

- Ljudi moji, kao što sam i dosad delila sa vama lepe i ružne stvari, vreme je da i ovo podelim. Zapravo, Vlada i ja smo odlučili da se rastanemo. Ostaćemo prijatelji i u dobrom odnosu, jer, kao što većina zna, imamo Đanđu - istakla je tada putem društvenih mreža Jovana, aludirajući na ćerku Anđeliju.

Tagovi:
Saša Kovačević Manekenka bikini blogerka Vladan Savić