29.07.2024.

12:13

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Miodrag Radonjić sa Bikovićem priča o očinstvu: Glumac otkrio zašto kolegi ne daje savete o odgajanju dece

Glumački poziv podrazumeva česta putovanja i gostovanja u drugim gradovima, naročito preko leta, što nije uvek lako uklopiti sa porodčnim obavezama. Miodrag Radonjić nedavno je dobio drugo dete, a glumac kaže da se uz dobru organizaciju sve postiže.

Informer

 

- Naš posao je izuzetno dinamičan, nemamo baš neku sezonu koju bismo mogli da definišemo kao možda pevači što imaju. Mi imamo gostovanja i u martu. To je blagodet ovog posla jer nekada se desi da budeš slobodan po mesec-dva, što službenik u banci ne može da zamisli. To ima i prednosti i mane - ispričao je Radonjić za Blic.

Prema njegovim rečima, deca dolaze u porodicu koja funkcioniše na neki svoj autentičan način, zbog čega je pogrešno prilagođavati život.

- Svaka porodica je na neki način porodica za sebe. Naravno da moram da vodim računa o tome ako je nešto važno i potrebno za moju decu da otkažem, ali nemamo tih slučajeva do sada - kaže glumac.

Informer

 

Nedavno je i njegov kolega sa kojim je sarađivao na više projekta Miloš Biković, postao otac, a Miodrag kaže da razmenjuju roditeljska iskustva. 

- Prirodna je stvar među ljudima, bez obzira kojim se poslom bave, da razgovarate o tome. Da razmenjujete iskustva iz oblasti koju je neko već prošao. Dešava se da pričamo i o tome ali opet svako je dete za sebe. Nema nijedno isto dete, ne možeš da daš savet ili mišljenje na osnovu deteta koje nije tvoje - smatra glumac.

Iako ima veliki broj uloga u pozorištu i na filmu, Miodrag je mlađim generacijama poznat kao Baća iz "Južnog vetra". Glumac kaže, da mu ne smeta što ga je ta uloga obeležila, jer je to deo njegovog posla, ali priznaje da mu je veoma drago kada taj deo publike dođe i u pozorište i vidi ga u nekoj drugoj ulozi.