29.07.2024.

15:01

Foto: ATAIMAGES/Shutterstock

Džet set

Jovana Jeremić kao filmska diva! Kraljica šera jedva obuzdala nemirnu haljinu, pa ponovo šokirala: "Krčim put ka Holivudu" (VIDEO)

Jovana Jeremić ovog meseca snima džinglove za novu sezonu svoje emisije, a njene objave usijale su društvene mreže. Kraljica šera oprobala se u ulozi teniserke i fudbalerke, a oživela je i znamenite srpske istorijske ličnosti kao što su Živojin Mišić, Petar Petrović Njegoš i carica Milica. 

Informer

 

Voditeljka jutarnjeg programa sada je rešila da se pojavi kao slavna plavuša, a ispred Pinkovog studija na Dedinju pojavila se u beloj haljini poput one koju je Merlin Monro nosila u filmu "Sedam godina vernosti".

Informer

 

- Nadam se da mi neće, kao voz poremetiti ovu haljinu divan vetar na Dedinju. Danas sam Merlin Monro. Pitaju me šta radim ovih dana? Krčim put ka Holivudu! Nastavak snimanja kultnih džinglova koji drmaju celu Srbiju - poručila je kraljica šera, dok je pokušavala da obuzda haljinu na vetru.

Kako Jovani stoji haljina poput one u kojoj je čuvena Merlinka snimila najpoznatiji kadar u istoriji filma pogledajte u videu.