29.07.2024.

16:30

Foto: Ataimages/Grandprodukcija

Džet set

Pevačica presavila tabak! Biljana Marković rešila da tuži koleginicu: "Nisam ćurka, niti se moja porodica bavi vradžbinama"

U njihovom zvaničnom saopštenju, koje prenosi Grand, stoji sledeće:

- Na prvu tvrdnju, odnosno uvredu koleginice Dragice Zlatić, odgovaram da ja nisam, kako je ona to rekla, ćurka i da će zbog toga snositi sve zakonske konsekvence. Kada je u pitanju druga tvrdnja, da se moja porodica bavi vradžbinama, ozkavljujem da je to apsolutna neistina i da je na taj načinj dotična uvredila ne samo mene, već i članove moje porodice i da će zbog ove tvrdnje istu morati da dokaže na sudu, te da će snositi sve zakonske konsekvence. U dosadašnjoj karijeri nikada ni javno, ni privatno nisam uvredila bilo koju koleginicu ili kolegu, pa ni dotičnu, koju sam ukupno svega dva puta srela u životu i sa kojom nikada nisam imala bilo kakav duži kontakt. Zaključujem da dotična na ovaj način, preko mog imena, želi da se promoviše, što joj neće proći nekažnjeno, a sve u skladu sa zakonom

Informer

 

Podsetimo, Dragica je gostujući u emisiji "Pretres" na Hype televiziji istakla da postoje koleginice koje smtra ćurkama, a na pitanje voditelja da li sme da ih imenuje, pevačica je odgovorila bez dlake na jeziku.

- Ima jedna za koju smatram da je najveća ćurka, iskreno da ti kažem čula sam za nju da njeni tamo nešto barataju sa nekom nedozvoljenim nekim radnjama, vradžbinama i kojekakvim pa ne bih baš da mi bode vudu lutkicu - rekla je Dragica, a na insistiranje voditelja da kaže njeno ime, pevačica je odgovorila:

Informer

 

- Pa rećiću ti, što da ne. Ja apsolutno nemam nijednu koleginicu niti kolegu sa kojim ne razgovaram ili sa kojima sam u lošim odnosima. Nemam lepo mišljenje o Biljani Marković. i tako da njeno ponašanje mi je katastrofalno. Tako da ću se zaustaviti na ovome i nemoj me više ništa u vezi toga pitati. Mislim da je ovo i dovoljno - zaključila je Zlatićeva.