29.07.2024.

19:26

Foto: ATAIMAGES

Džet set

K'o očerupani petlić! Osvanula šok fotka Desingerice dok "rendalica" još nije radila, pogledajte kako je izgledao (FOTO)

Reper Dragomir Desipić Desingerica jedan je od najpopularnijih izvođača među mlađom generacijom o čemu svedoči i činjenica da svakodnevno puni klubove po regionu.

Desingerica se proslavio kontroverznim nastupima koji su naišli na brojne osude, ali ga fanovi vole baš takvog kakav jeste.

Informer

 

Despić koji je danas obrijan do glave, "razbacan", ima brojne tetovaže nekada je izgledao potpuno drugačije.

Naime, na društvenoj mreži Iks se pojavila njegova fotka iz mlađih dana na kojima se vidi da je bio mnogo sitniji, bez ijedne tetovaže i sa čiroki frizurom!

Korisnici Iksa su zaključili da sada izgleda mnogo privlačnije, te da mu veći broj kilogama bolje stoji.

"Dokaz da su trbušnjaci najprecenjeniji mišići", "Svi izgledamo bolje bez pločica nego sa, ne znam ko je to postavio uopšte kao standard lepote", "Šta je radio sa obrvama", "Poludeo svet načisto sa tim tetovažama" - bili su samo neki od komentara ispod objave koja je izazvala lavinu reakcija.

Informer

 

Podsetimo, nedavno je crnogorski političar Vladislav Dajković rekao da bi Desingerici trebalo da se zabrani ulazak u Crnu Goru jer "truje omladinu više nego NATO bombe", o čemu više možete pročitati OVDE.