29.07.2024.

21:04

Foto: Informer

Džet set

Pravi profesionalac! Katarina Grujić mrtva bolesna izašla na binu, pa pevala sa temperaturom 40!

Katarina Grujić jedna je od najtraženijih pevačica na Crnogorskom primorju, koja osim vikendom, peva i radnim danima. Zbog premora joj često padne imunitet, pa pred nastup primi infuziju, ali kad stane pred publiku, na sve zaboravi.

Informer

 

- Kaća radi punom parom, svi vikendi su joj mesecima unapred zakazani, a dešava se da radi i radnim danima. Pored nastupa u Crnog Gori, ona nastupa i u Srbiji, pa je, kada ne radi, u avionu. Baš pre neki dan je imala nastup u Novom Sadu, te je iz Crne Gore letela do Beograda, pa za Novi Sad, a onda sutradan opet na zakazan nastup u Budvi - rekao je izvor blizak pevačici i dodao da Kaći ništa vezano za posao ne pada teško:

- Ona sve to radi sa takvom lakoćom, ne znam odakle crpi snagu. Kad je posao u pitanju, ništa joj nije teško.

Informer

 

Stupili smo u kontakt sa pevačicom, koja nam je potvrdila da puno radi, ali da je zbog toga presrećna.

- Svake godine radim na Crnogorskom primorju i svake je sve bolje i bolje. Već tri, četiri nedelje sam tu, a radim i radnim danima. Ljudi dolaze iz svih zemalja iz regiona, ima i stranaca, prepuno je. U jednom klubu sam dobila 12 termina! Savršeno mi je - objasnila je atraktivna pevačica i otkrila da svo svoje slobodno vreme provodi sa naslednicom:

Informer

 

- Moja porodica i Katja su tu sa mnom. Napravila sam dobru organizaciju, mogu da budem sa ćerkom po ceo dan, pa uveče da nastupam. Marko nije ovde, ima utakmice, pa karantin... Ubrzo ćemo se vratiti kući pa ćemo biti opet zajedno - rekla je Kaća za Informer.

Kontaktirali smo i vlasnika jedne poznate diskoteke u Budvi, koji je za Grujićevu imao samo reči hvale.

Informer

 

- Kaća je profesionalac, zaista kada to kažem, to i mislim. Ona uvek zapali atmosferu u klubu se za njen nastup uvek traži karta više. Šta da vam kažem sem da je pevala i sa temperaturom od 40! Nikada nije otkazala nastup, verna je svojoj publici i jedini je izvođač koji svoj nastup čak i produži, kada je noge zabole od štikli, ona ih samo skine i nastavi dalje - rekao je vlasnik poznatog kluba u kojem Kaća nastupa.