30.07.2024.

11:21

Foto: ATAIMAGES/instagram

Džet set

"Pomislih, Bože hoću li moći?" Posle pešačenja do Grčke, Nikola Rokvić izveo još jedan zahtevan podvig (FOTO/VIDEO)

Posle podviga tokom koga je prešao više od hiljadu kilometara pešice do Egine u Grčkoj Nikola Rokvić se upustio u još jedan fizički zahtevan poduhvat. Naime, on je bio ambasador Ultra trail trke na Jahorini i tom prilikom istrčao 30 kilometara preko planine, a odma nakon toga održao i koncert.

- Divno iskustvo! Mislio sam biće teško pevati posle 30 km i skoro 5 sati trčanja po planini… Opružio sam se malo misleći da ću da odremam posle trke, ali adrenalin je radio i ništa… Došlo je vreme za koncert. U momentu pomislih, Bože, hoću li moći? Oblačim se, teške noge, malo i leđni mišići u spazmu… Nema nazad - naveo je pevač koji se odmah nakon trke popeo na binu i održao koncert.

- Penjem se na binu, dragi ljudi sa kojim sam delio staze, rekoh u sebi, ma idem, bre, do kraja!!! Moja trka nije gotova. Nema štednje, sve ću da dam! I stvarno kada sam pustio energiju i dao do poslednjeg atoma ona se čudesno vraćala i punila me da sam pevao 2 i po sata bez prestanka, čini mi se nikad lakše i bolje. Malo sam se i našalio, da ću sada pred svaki koncert istrčati 30 km - saopštio je Nikola i na kraju svima poručio:

- Imaš onoliko koliko daš!

 

Tagovi:
Koncert trka Jahorina Nikola Rokvić blic aklamator aklamator