30.07.2024.

13:32

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Saznajemo! Lukas napustio Urgentni centar, ovo je razlog zbog kojeg je hitno hospitalizovan

Aca Lukas juče je hitno primljen u Urgentni centar sa visokom temperaturom i ostalim tegobama, zbog kojih je zadržan na ispitivanjima. Kako saznajemo iz dobro obaveštenih izvora, Lukas je imao temperaturu iznad 40, ali i povišen CRP (protein u krvi koji reaguje rastom u slučaju prisutnog akutnog upalnog procesa u organizmu).

Informer

 

On je nakon obavljenih pregleda napustio Urgentni centar, a prema informacijama do kojih smo došli pevač ima problema sa bubrezima i prostatom.

Pokušali smo da kontaktiramo folkera, ali i njegovog menadžera Sašu Mirkovića kako bi proverili ove navode, ali do objavljivanja ovog teksta nisu bili dostupni za komentar.

Informer

 

Podsetimo, pre nego što je objavljena vest da je Aca Lukas primljen u Urgentni centar njegov menadžment otkazao je sve planirane nastupe.

- Poštovani, u ime Aleksandra Vuksanovića i u ime Hype produkcije obaveštavam vas da će koncerti Ace Lukasa u narednih nekoliko dana biti otkazani ili pomereni zbog njegovog zdravstvenog stanja. Svi sa nestrpljenjem očekujemo njegov brz oporavak i nastavak turneje. P. S. Da se ne bi spekulisalo, radi se o visokoj temperaturi izazvanoj jakom prehladom, jer je Aca u prethodnih 60 dana imao više od 30 nastupa i pao mu je imunitet - poručio je Mirković.