30.07.2024.

14:10

Foto: Foto: Pexels, Tanja Andrić

Džet set

"Ovo nećemo tolerisati!" Vlast u Budvi rešena da protera Desingericu, oglasila se potpredsednica Opštine: "On je pošast"

Posle Vladislava Dajković, politikologa i predsednik stranke Slobodna Crna Gora, koji je pozvao na zabranu ulaska Dragomiru Despiću Desingerici u Crnu Goru, oglasila se i Jasna Dokić, potpredsednica opštine Budva.

Informer

 

Povodom nastupa kontroverznog repera Dokićeva je izdala saopštenje, koje su preneli crnogorski mediji:

- Poruke i "vrednosti" koje propagira pomenuti izvođač smatramo krajnje neprimerenim i nedopustivim. Grad Budva je grad koji podržava različitosti, ali neprimereno ponašanje nikada neće tolerisati i neće dopustiti da se takve poruke plasiraju našoj omladini. Svi smo odgovorni i u obavezi da uradimo koliko god možemo da se suprotstavimo i stanemo na put ovakvim pošastima modernog društva i zato apelujemo na sve ugostitelje da budu savesni i odgovorni i da se pridruže ovoj inicijativi - saopštila je potpredsednica Opštine Budva.

Informer

 

Tako se Opština Budva ogradila od nastupa popularnog izvođača, i jasno stavila do znanja da ne podržava održavanje njegovih koncerata. Njega međutim to ne zabrinjava, jer kako kaže od svih izvođača ima najviše nastupa u Crnoj Gori i nijedan mu nije otkazan:

- Pa dobro, ne podržavam ni ja mnoge stvari, pa nikom ništa. Šta da radim? To je njeno lično mišljenje. To su njeni lični stavovi, ne stavovi turista koji dolaze ili građana Budve, nego je to njen lični stav. I ja poštujem njene lične stavove i ono... Super je. Moji nastupi su prepuni, a klubovi to rade da bi zaradili pare, tako da... Ja sam neko ko je prosto privilegovan u tom poslu - rekao je Despić za Telegraf.