30.07.2024.

19:11

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Golišavi Vojaž pokazao isklesane sićušne trbušnjake: Treper pozirao samo u gaćicama, tinejdžerke u katarzi (FOTO)

Mihajlo Veruović Vojaž trenutno važi za jednog od najpopularnijih mladih izvođača, a snimio je i duet sa Svetlanom Cecom Ražnatović.

Muzičar tokom celog leta nastupa "punom parom", a sudeći po njegovom poslednjem instastoriju, uspeva i da odmori, i to "u toplini" svog doma u srpskoj prestonici.

Naime, Veruović je podelio fotku iz kuhinje, na kojoj je pozirao polunag, a tom prilikom pokazao je mišiće i istrenirane trbušnjake.

Podsetimo, Mihajlo Veruović Vojaž ušao je nedavno u sukob sa Jelenom Karleušom, kada je kritikovao albume muzičke zvezde. JK mu, očekivano, nije ostala dužna, a njen odgovorom treperu i danas se prepričava.

Slažu se kocke, petliću zubati, ljudi su saglasni. Ne znam šta je gore, to što mi uopšte odgovaraš, umesto da si manji od spermatozoida u koji te je vratila Nanogica, što nemaš obraza ni stida kada snimaš pesme sa osobom koja je učestovala u sakrivanju onih koji su ti ranili oca ili što se usuđuješ da pominješ moje albume i karijeru tim kiklop zubalom. Da te nisam čula da si još jednom pisnuo, "muškarčino" sa kokošjim grudima. Stoji mirno, kad me pomenu - poručila je tada Jelena Karleuša mladom Vojažu.