30.07.2024.

21:02

Foto: Foto: Aleksadar Jovanovic Cile

Džet set

"Moralne vrednosti..." Tanju Savić pitali o Desingerici i njegovoj muzici, pevačica bez zadrške iznela mišljenje

Tanja Savić nastupila je prethodne noći, 29. jula, u Crnoj Gori, nakon čega letnju turneju nastavlja na hrvatskom primorju. Pevačica se neposredno pred koncert obratila pripadnicima sedme sile, a tom prilikom prokomentarisala je takozvanu smenu generacija, koja se trenutno dešava na domaćoj estradi.

Naime, za izvođače folk muzike više nema toliko posla, a toga se dotakla i Savićeva.

- Mi, nekako, tu novu generaciju moramo da zadovoljimo i naravno da ispunimo njihova očekivanja, ono što oni vole. Ja mislim da te nove generacije rastu i sa mnom, tako da tu sam nekako srećna. Oni su zavoleli tu pesmu "Zlatnik" i kada su tu pesmu prihvatili onda su otišli da guglaju sve ostale moje pesme. Ja sam nekako pokupila sve te generacije od 7 do 70 godina, što je stvari najvažnije za pevača.

Informer

 

Kao kolegu za kojeg smatra da trenutno najbolje prolazi "na terenu" izdvojila je Dragomira Despića Desingericu, a o njemu i da li bi sinove, Maksima i Đorđa, vodila na njegov nastup, rekla je:

- Mlađi sin mi ima 12 godina, on je sad u nekom, kako da kažem traženju svog ukusa i još uvek je dete. Nekako baš moramo da pazimo sa njim šta će sada da voli, da sluša i da gleda i ko će da mu bude uzor. Sa starijim sinom je mnogo lakše, zato što je on prevazišao te godine koje su onako malo kritičnije. Ulazi u pubertet. Nisam neka majka koja će ih usmeravati tako da slušaju ono što ona sluša. Mogu da slušaju šta god žele, ali neke moralne vrednosti moraju da se cene i da se poštuju i da se zna granica - priča Tanja za Telegraf, pa zaključuje:

Informer

 

- Desinger je sada, ja mislim broj jedan u Srbiji što se tiče popularnosti. Ali mislim da je on toga svestan koliko je u stvari čovek prašinu digao samim pojavljivanjem. Svestan je i toga da ga neki pevači mrze, a neki ga vole.