31.07.2024.

08:01

Foto: Zoran Sinko

Džet set

PAPARACO! Kaja vozi "bembaru" od 60.000 evra: Ostojićeva položila vožnju, pa se častila džipom

Kaja Ostojić (40) vozi "bembaru" od 60.000 evra, u šta se uverio paparaco Informera koji ju je slikao u toku jučerašnjeg dana!

Atraktivna pevačica nedavno je položila vožnju, ali se čini da, iako s probnom vozačkom dozvolom, vozi bolje nego većina onih koji je decenijama imaju.

Foto-reporter Informera snimio ju je na jednom beogradskom parkiralištu kada je prilazila svom luksuznom četvorotočkašu marke BMW X4, a pre nego što je krenula, menjala je radio-stanice i tražila svoju plej-listu. Kada je konačno pronašla muziku koja joj odgovara, odvrnula ju je do daske, a onda krenula unazad. Tom prilikom je i ona primetila našu ekipu, pa je, uz široki osmeh, podigla ruku kako bi nam se javila, a onda punim gasom odjurila u nepoznatom pravcu.

Kako smo saznali, ovaj SUV model luksuzne marke koji Kaja vozi staje oko 60.000 evra, a budući da njen ima i M-paket, što predstavlja najbolju dodatnu opremu, možemo samo da zaključimo da je iskeširala čitavo bogatstvo.

Jedna od naših najatraktivnijih i najtraženijih pevačica izgleda bolje nego ikad, a da joj osim u ljubavi dobro ide i na polju posla, dokaz je "bembara" kojom se častila.

Kaja Ostojić za svoju vernu publiku priprema nove pesme, i to u saradnji s našim najboljim tekstopiscima, aranžerima... Iako još ne želi da otkriva o kome je tačno reč, najavljuje pravi bum.

- Bićete oduševljeni kada budete čuli šta vam pripremam. Za sada imam dve prelepe pesme, u koje bezrezervno verujem! Ubeđena sam da će biti veliki hitovi. Idem sutra na more, a kada se vratim s letovanja, ući ću u studio i otpevati ih, a onda i ekranizovati. Jedva čekam da ih čujete, pevate i volite - rekla je tajanstvena Kaja u toku jučerašnjeg dana za Informer.

Tagovi: