30.07.2024.

22:32

Foto: Foto: Srđan Stevanović, ATA Images

Džet set

Goga Sekulić stala na put pričama o aferi sa Nikolom Pekovićem: "Molim vas...." Pomenula i bivšeg muža

Goga Sekulić izašla je na nastup Aleksandre Prijović u Budvi, a tom prilikom, prokomentarisala je brojne aktulnosti.

Najpre, otkrila je kakva je kada izađe u provod, što je retko, s obzirom na to da često održava koncerte.

Provod je sa mnom lud i nezaboravan. Sada sam malo onako, što bi se reklo, "mirnija", jer imam sina. To ide malo sa godinama - rekla je Goga.

- Ja inače pijem samo jedno piće. Moj omiljeni "moet roze". S obzirom na to da me malo boli zub koji je zdrav, bila sam kod zubara. Večeras neću piti - odgovorila je Sekulićeva na pitanje pije li alkohol, pa priznala kakva je kad popije malo više:

Informer

 

Pa, vidi, ja sam ista. Ne spadam u onu grupu kao da se nešto promenim. Ista sam skroz. Čak sam nekad veselija i bez alkohola. Meni alkohol stvarno ne treba (smeh). Ovako sam opasnija.

Mnogo se pisalo i šuškalo da je došlo do pomirenja sa njenim, kako se spekulisalo, bivšim partnerom, Nikolom Pekovićem.

- Molim vas na tu temu ne želim da pričam. To je neka izmišljena priča iz prošlosti. Zaista, ne bih dalje na tu temu, eto hvala - kazala je ona kratko.

Informer

 

- Pa, moraću da vidim da l' ima dobrih frajera. Pošto su me isto neki pitali, kako ovo, ono, nema. Pa zaista, jer je moj bivši top frajer. I fizički i u svakom smislu je dobar. Ne mogu sa konja na magarca. Moram da držim nivo neki (smeh) - odgovorila je pevačica na pitanje da li je primetila da ima dobrih frajera, pa dodala:

- Pa, vidi, moraću da stavim naočare, da vidim koga ima večeras (smeh).

Nemam taj problem da prva priđem momku. Malo mi je onako ukus specifičan, tako da, meni ako se neko svidi, ja prilazim - zaključila je Goga za Telegraf.rs