30.07.2024.

21:16

Foto: Miloš Rafailović

Džet set

Mia Borisavljević otkrila koga smatra "krivim" što Desingerica "izlazi iz frižidera": Pitali je i za njihov duet, pevačica izričita (VIDEO)

Mia Borisaljević nastupa večeras, 30. jula, u Sijarinskoj Banji, na trodnevnom festivalu "Gejzerske noći", koji naš portal i televizija sa zadovoljstvom prate.

Pevačica je publici pripremila mnoštvo iznenađenja, a neposredno pred izlazak na scenu, ona se obratila okupljenim pripadnicim sedme sile, među kojima je bio i Informer.

Najpre, otkrila je da li često posećuje banje u Srbiji.

Informer

 

- Posećujem Frušku Goru i Vrnjačku Banju često. Imam i omiljenu banju u Sloveniji... Ne bežim od njih. Posle samo tri dana u banji se osećam kao da sam bila 15. Definitivno lekovita voda nije za džabe - priča Mia, a zatim otkrila nešto više o energo terapijama koje posećuje.

- Energo seanse nisu seanse, već energo terapije. Na njih odlazim sa teraeputom, koji radi jedan na jedan sa klijentom. Opširna je to tema i svaka izgleda drugačije na svoj način.

Borisavljevićeva se dotakla i svog izvajanog tela, te kome može da zahvali na njemu.

- Standardno. Ishrana, treninzi i pozitivne misli. Sve potiče iz glave. Nema veze ko koliko ima godina, već kako se ko nosi. Svi imamo probleme, ali glava je ta koja nam ne da da stagniramo i koja nas gura napred. 

Naposletku, Mia je prokomentarisala i Dragomira Despića Desingericu.

- Ne želim da me pitaju o Desingerici, Vojažu i Nućiju, već o mom životu. On je neizbežna tema, ali vi, novinari, ste za to krivi. Dali ste mu mnogo značaju, što je on pametno iskoristio. Što se dueta tiče, ne vidim se trenutno u tome.