Autor: Informer/A.S.

31.07.2024.

12:39

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Mašine za rađanje dece, koje čekaju milostinju od muža": Jovana brutalno prokomentarisala Janinu izjavu, nije štedela reči

Pevačica Jana Todorović je nedavno govorila o svojoj porodici i karijeri i tom prilikom je rekla da joj je karijera na prvom mestu.

Ova njena izjava je posebno zainteresovala Jovanu Jeremić, koja nije mogla, a da ne da svoj komentar. Voditeljka je u potpunosti podržala pevačicu, a onda osudila žene koje govore da im karijera nije toliko bitna. 

Informer

 

- Kad neko kaže: "E, znaš šta, meni je porodica na prvom mestu, pa posle posao". Ja mislim da je to ozbiljna laž, meni je posao, pa onda bogami porodica. Meni da je porodica na prvom mestu ja bih bila stalno sa njima - rekla je Jana za "Republiku", na šta se odmah nadovezala Jovana. 

Informer

 

- To su Jano izmislile žene koje nemaju šta drugo da ponude. Ženama koje menjaju stvari i istoriju, koje ostavljaju trag u vremenu u životima ljudi oko sebe, a posebno u životu svog muškarca, porodica se podrazumeva. Uvek sam žalila žene koje zavise od muškarca, čekaju milostinju i usput služe da budu mašine za rađanje dece, koje muževi uredno varaju sa uspešnim ženama - napisala je Jovana.