Autor: Informer/A.S.

31.07.2024.

15:41

Foto: RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

Džet set

Trinaest godina od Luisove tragične smrti! Njegova supruga smogla snage da govori o pokojnom pevaču: "Nedostaje u svim segmentima života!"

Na današnji dan, pre tačno 13 godina, tragično je nastradao pevač Ljubiša Stojanović Luis. On je poginuo 59. godini u teškoj saobraćajnoj nesreći u selu Feketić. 

On je iza sebe ostavio šestoro dece: sinove Miodraga - Miću, Marka, Sergija i Andreja, i ćerke Maju i Elu Mitu i suprugu Silvanu Stojanović. 

Informer

 

Luisova porodica je danas na groblju održala pomen na legendarnog muzičara. Njegova supruga je tom prilikom za medije istakla da vreme leči sve rane, ali da joj suprug i dalje mnogo nedostaje. 

- Vreme svakako leči, jer kako vreme prolazi, ta rana se sve više zatvara, ostavljajući samo ožiljak koji večno traje, ali manje boli. Živimo i slavimo život i kroz sve nas Ljubiša i dalje živi, što je za mene više povod za slavlje nego za žalost - rekla je ona, pa dodala: 

Informer

 

- On nedostaje stalno. Nedostaje u svim mogućim segmentima života, i kad nam je najveselije, i kad nam je najteže. Ali mi znamo da je tu, osećamo ga kroz svako sećanje i anegdotu, znamo da je tu.

Slađana je zatim ispričala šta joj se desilo jutros nakon što je izašla iz kuće. 

- Jutros, kada smo izlazili iz kuće, prva osoba koju sam videla bio je čovek koji je ćelav i ima sedu bradu. Iako nije ličio na njega, prisustvo te simbolike brade i ćelave glave, koje su ga karakterisale, nateralo me je da pomislim da je on tu, opet se naježim jer znam da je tu - izjavila je pevačeva supruga. 

Informer

 

Govoreći o Luisu kao porodičnom čoveku, Silvana je istakla njegovu autentičnost i prilagodljivost različitim fazama očinstva.

- Bio je neobičan otac u svakom smislu. Bio je prirodan i spontan, uvek je bio otvoren da prihvati sve i da se najmanje meša. Da bi njegova deca pronašla svoj put jer je i on svoj put gradio - rekla je Silvana.