31.07.2024.

16:46

Foto: Foto: Printscreen Instagram/karleusastar, Miloš Miletić

Džet set

Karleušina guza tera vodu na usta: Alfa i Omega estrade sela u privatni avion, pa vrelim kadrovima "zatalasala" užareni Balkan (FOTO/VIDEO)

Jelena Karleuša protekle nedelje, 28. jula, održala je čak dva koncerta u istom danu. Najpoznatija muzička zvezda na ovim prostorima najpre je nastupila u Republici Srpskoj, da bi veče privela kraju pred crnogorskom publikom.

Turneja pop dive se nastavlja, pa je ona danas, 31. jula, privatnim avionom odletela u Budvu, gde će večeras zabavljati svoju mnogobrojnu publiku.

JK je za tu priliku obukla helanke i topić brenda "mugler", a čitav stajling zaokružila je "versaće" naočarima i "žakmus" tašnom. 

"Mala od skandala" je kadrove nastale na pisti beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" podelila putem društvene mreže Instagram, a komentari ispod objave nizali su se jedan za drugim.

"Nema jače ribe dok se ne klonira", "MaJKo, kako si premoćna", "Vrhunska, prelepa guza", "Čarobno telo", "Telo boginje", "Najzgodnija žena u Srbiji", bili su samo neki. 

Podsetimo, Informer je "uhvatio" Jelenu Karleušu u toplesu, na plaži luksuznog kompleksa u Atini, a ekskluzivne fotografije i video-zapis možete pogledati OVDE.