Autor: Informer/A.S.

01.08.2024.

11:59

Foto: E-stock

Džet set

Sanja Vučić kupila stan! Pevačica potrošila sav novac na opremanje nekretnine: "Ješću nudle još tri, četiri meseca!"

Pevačica Sanja Vučić je nedavno kupila sebi stan, zbog čega je mnogo srećna. Ona je istakla da je o svakom detalju vodila računa, pa je tako angažovala arhitektu, kako bi sve bilo cakum-pakum. 

Pored arhiteke i njena majka je učestvovala u opremanju i sređivanju nekretnine. 

Informer

Sanja Vučić pokazala svoj garderober

- Mama je jako ponosna na mene. Divan je osećaj, navikneš se posle nekog vremena. Angažovala sam arhitektu sve da sredi. Mama je birala sve, ako se njoj ne sviđa, onda ne ide. Znam koliko sam uložila u sređivanje, al' neću da kažem! (smeh) Puno košta. Ješću nudle još tri, četiri meseca... (smeh) Još se ne zna gde sam kupila stan, neka tako bude - kazala je Sanja, koja trenutno na primorju Crne Gore radi punom parom.

Informer

 

- Aktivna sam na primorju, lepo mi je. Trudim se da što više doživim more, tu su mi drugarice, šetamo. Frizure menjam kako mi dođe... Primetno je da je sezona slabija nego prethodnih godina, ali, eto, videćemo kako će sve to oko posete da kulminira - istakla je.

Ona je zatim otkrila da li joj je skočila cena nastupa. 

- Prošle godine sam objavila album, ove godine sam izbacila EP. Što se tiče cene mog nastupa, da li je skočila, to pitajte mog menadžera, ja ne znam ništa - nasmejala se pevačica.

Informer

 

Vučićeva će, inače, radno proslaviti i rođendan 8. avgusta.

- Rođendan ću proslaviti u Prnjavoru, imaću svirku. Videću da, ako budem pri parama, častim tamo ljude malo... (smeh) Menadžer nije znao kad mi je rođendan, izgleda, pa radim - rekla je Sanja za "Blic".