01.08.2024.

17:36

Foto: Foto: Printscreen/RTS, ATA Images

Džet set

Traži se zabrana ulaska Željka Bebeka u Srbiju! Narod kivan, svi zgroženi ološem: "Otpad ljudski, je*ao bi se za dinar!"

Kao što je Informer prvi pisao, Željko Bebek najavljen je kao zabavljač na proslavi godišnjice zločinačke operacije "Oluja", koju u Hrvatskoj obeležavaju kao "Dan pobede".

Bebekov nastup izazvao je ogromnu gnev u Srbiji, s obzirom na to da pevač u beogradskom "Sava Centru" ima zakazan koncert za novembar ove godine, a nakon što se pevač oglasio se sramotnim objašnjenjem, na društvenim mrežama strasti se ne smiruju.

Na platformi Iks negodovanja su najglasnija, a jedan od naloga bio je i više nego konkretan.

- Željko Bebek će, 4. avgusta, pevati na proslavi "Oluje", a 15. novembra zakazao je koncert u "Sava Centru". Nadam se da će Beograđani napuniti pet SC. Kad ne poštujemo sebe, svako i treba da nas za*ebava - glasio je komentar jednog tviteraša, a reakcije su počele da se nižu.

Informer

 

"Ako zaista bude pevao tamo, država treba da mu zabraniti održavanje koncerta u Beogradu", "Može da peva gde hoće, ali da mu se zabrani ulazak u Srbiju!", "Šta je pevala Jadranka Barjaktarović, Severina... Je l' dozvoljen ulazak u Srbiju?, "Samo peticija za zabranu ulaska", "Je*ao bi se za dinar", "Otpad", "Klosar i luzer", bili su samo neki od brojnih komentara.