01.08.2024.

23:44

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Džet set

"Snimio sam duet sa finalistkinjom 'Zvezda Granda!'" Keba u Sijarinskoj Banji otkrio da sprema hit, pa poručio: Volim saunu i masaže!

Informer televizija, print izdanje naših novina i portal Informer.rs sa zadovoljstvom prate festival "Gejzerske noći" u Sijarinskoj Banji.

Publici su se, tom prilikom, prve dve noći predstavili Mia Borisavljević i Bojan Marović, a treće večeri, na red je došao Dragan Kojić Keba, koji je neposredno pred izlazak na scenu razgovarao sa našom novinarkom.

- Posetio sam Eginu, zajedno sa Natalijom Kovačević, ali i još dosta manastira sam obišao. Kod nas, najčešće idem u Valjevski okrug. Pa oni u Vojvodini, Beogradu. Manastir Tumane takođe. 

Nikola Rokvić veliku je pažnju privukao svojim hodočašćem, a mi smo pitali folkera da li bi se on odvažio na tako nešto.

Informer

 

- Ne znam. O tim stvarima se ne priča. Ili uradiš ili ne. Retko kada planiram da odem u crkvu. To meni spontano dođe. Prvi put sam bio u Hilandaru sa sinom Igorom, i tamo kad su nas videli, kažu oni: "Ooo, divno. Otac doveo sina!" Ali ne, tada je mene Igor poveo (smeh).

S obzirom na to da se festival održava u banji poznatoj po gejzirima i spa centrima, Dragan je istakao da je i te kako ljubitelj toga.

- Ja sam čuveni hedonista. Volim saunu i masaše. U spa centrima najviše uživam.

Naposletku, otkrio je da za svoju publiku sprema nešto novo.

- Snimio sam duet sa finalistkinjom "Zvezda Granda". Pesma se zove "Ako nam je suđeno". Videćete u septembru. Siguran sam da će biti hit. Možda jeste rano da to govorim, ali numera će se svrstati u plejadu mojih najvećih hitova.

Ceo intervju Dragana Kojića Kebe pogledajte u video-zapisu ispod teksta.