02.08.2024.

10:16

Foto: ATA Images

Džet set

"Mora da se zna šta je normalno zbog našeg naroda i dece"! Tamara Milutinović dala svoj sud o Desingerici: "Zgrozila sam se, ne podržavam to"

Kontroverzni reper Dragomir Despić Desingerica zapalio je region brojnim hitovima, ali i nastupima u kojima, po mišljenju mnogih, prelazi granicu dobrog ukusa.

Desingerica je svoju publiku u prvim redovima lupkao patikom po glavi što je izazvalo veliki gnev javnosti, koja nije ni slutila da će reper pomeriti granice i otići korak dalje.

Informer

 

Kada se na internetu pojavila njegova fotka na kojoj pljuje devojci u usta, svi su se zgrozili, a pojedini političari su čak tražili da mu se zabrani ulazak u Crnu Goru. Međutim, pošto za to ne postoji nikakav pravni osnov, potpredsednica opštine Budva, Jasna Dokić, apelovala je na ugostitelje i klubove da mu zabrane da nastupa kod njih.

- Čula sam baš danas. Pa, vidi. Već sam rekla da mislim da je on jedan jako inteligentan momak i da on to sve radi smišljeno. Nemam loše mišljenje o njemu kao njemu. Zapravo ga i ne poznajem. Mislim da je inteligentan, ali moje mišljenje je da mora da se zna šta može, šta ne može.  Zbog naše dece, zbog našeg naroda, zbog svega onoga što pokazujemo našoj deci. Jer našoj deci treba da se pokaže šta je normalno, a šta nije normalno. Ako ti ne pokažeš da to nije normalno, oni će svi tako nastaviti da se ponašaju i njima se nikad neće stati na put. Znači biće samo još gore, biće samo još. Znaš, to prosto ako mene pitaš, ne ide. Ne ide. Ono što sam videla. Ja stvarno nisam. Ja to pratim u novinama i videla sam nešto gde sam se stvarno zgrozila i prosto ne podržavam to. Ne mogu da podržim. To je protiv mene. Ja sad da se foliram nešto, da kao ne ispadne da ne uvredim kolegu ili šta god, ne mogu. Ne mogu da se foliram i to je to. Meni se to ne dopada - rekla je Tamara za Telegraf.rs