Autor: Informer/A.S.

02.08.2024.

09:52

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Ne idem čak ni kod kozmetičara": Zlata Petrović otkrila zbog čega nikada nije radila botoks, evo koliko novca daje na preparate za negu

Pevačica Zlata Petrović je ispričala da za razliku od svojih koleginica, ona nikada nije radila botoks, niti bilo kakvu estetsku korekciju na svom licu. 

Pored toga, ona je rekla da ne kupuje skupe preparate za lice, kao i da ne posećuje kozmetičara. 

Informer

 

- Zamislite da odem na botoks sa ovim mojim obrazima, kako bih izgledala? Pa užasno! Meni to ne stoji, inače bih stavila, ali nemam problem sa borama. Nikada nijednu intervenciju nisam imala. Ja samo poradim sa svojim mozgićem. Ako neko ima samopouzdanja to sam ja. Ja sam mala i dinamitna žena, može se tako reći - rekla je Zlata.

Informer

 

Zlata je jedna od retkih koja ne pati od skupocenih brendova, pa se tako obuče za manje od 1000 dinara kao i svaka prosečna osoba u Srbiji.

- Sa malo para mogu divno i lepo da živim. Ja kod Kineza sebi kupim minđušice i budem presrećna. Svaka žena sa malo para može da se lepo obuče, ja i kozmetiku kupujem koja košta između 300 i 500 dinara. Ja čak ne idem ni kod kozmetičara, nemam potrebu -  kazala je ona za "Grand".