02.08.2024.

11:48

Foto: Instagram/printscreen/Shutterstock

Džet set

Ko je muškarac sa kojim je Kaća Živković dobila dete? Pevačica ga godinama krila od javnosti, ali su komšije razvezale jezik

Pevačica Katarina Živković porodila se danas i na svet donela zdravog dečaka, a kako pišu domaći mediji, porođaj je protekao u najboljem redu.

Kaća je do petog meseca krila da je u blagoslovenom stanju, a javnosti nikada nije pokazala muškarca sa kojim je dobila dete, iako kaže da se godinama zabavljaju.

Informer

 

Trudi se da o privatnom životu ne priča puno u medijima, ali je o partneru je nedavno ovako govorila:

- Zaljubljena sam i ljubav mi je uzvraćena od strane jednog divnog muškarca, za koga slobodno mogu da kažem da je ljubav mog života, da je moja podrška, da je moj mentor. Od njega sam dosta učila i učim još, tako da sam jako srećna što ga imam - rekla je za medije pevačica.

Kaćine komšije navele su da je reč o starijem muškarcu.

Informer

 

- Ranije smo ga retko viđali, ali poslednjih pola godine možda sve češće. Uglavnom dođe uveče, parkira se u blizini pa ostane često do jutra. Preko dana ni nju ne viđamo, tako da ni on ne dolazi. Deluje da je malo stariji od nje, krupan je i dobro građen. Kada prođe ulicom, iza njega ostane oblak parfema - naveo je izvor za "Blic".

Pevačica je pre porođaja otkrila zašto ga krije od javnosti.

Informer

 

- Želim da budem posvećena sebi i svom zdravlju, samo da provedem ovaj period što bezbrižnije moguće. Moja je želja da privatnost čuvam za sebe, mislim da mi to polazi za rukom. Partnera neću predstaviti javnosti, to je moja želja, volela bih da moji dragi ljudi ne budu javne ličnosti.