02.08.2024.

14:33

Foto: Printscreen/Instagram

Džet set

"Nisam imala osećaj da pričam sa ocem": Seka Aleksić teško je podnela smrt tate, a ovako je govorila o njemu

Pevačica Seka Aleksić više puta je u javnosti govorila o svom pokojnom ocu, čiju je smrt jako teško podnela.

Seka je sada odlučila da poseti njegov grob, a fotografiju nadgrobne ploče objavila je na društvenoj mreži Instagram, uz emotikon srca i kratak opis.

Informer

 

- Tata.

Aleksićeva je ispričala da je u jednom životno periodu izgubila kontakt sa njim i to je trajalo sve dok Sekina tetka nije srela njenog oca u Austriji.

Informer

 

- Tata i ja smo tokom mog odrastanja imali taj prekid komunikacije zato što smo mi izbegli, otišli smo u drugu državu, on je otišao za Austriju. Tada su postojali samo fiksni telefoni i jako je bilo teško naći sve, ali desio se period kada smo se nekako pronašli. Moja tetka je tada otišla da živi u Austriju, kao izbeglica, a mi smo otišli sa tadašnjim našim očuhom za Banju Koviljaču i evo to sam se sad setila, tetka je bila ta koja je pronašla mog tatu u Austriji, u Beču. To je bio njen zet, a njega je cela mamina familija obožavala. On je bio najbolji - rekla je Seka i dodala:

Informer

 

- I, tako smo stupili u kontakt, tetka je dala od naše komšinice fiksni telefon, on je pozvao. Ali, kada je tata pozvao, iskreno da vam kažem, ja nisam osećala da pričam sa tatom. Čudan je to osećaj. Sve je mene podsetilo, ja znam da je to moj tata, ali to je u stvari šok. Ja sam se valjda toliko šokirala da ja nisam mogla da se prepustim emocijama, samo sam razmišljala šta će reći moj očuh Milan, da neće njemu biti krivo što mene zove tata. Međutim, sve je to najnormalnije prošlo, ja mislim da je on bio najsrećniji od svih nas što je moj tata pozvao.

Podsetimo, Seka je nedavno na svom Iks profilu prokomentarisala skandal sa otvaranja Olimpijade u Parizu, te na iznenađenje mnogih stala na stranu performera koji su napravili parodiju na Tajnu večeru, a više o tome možete pročitati OVDE.