02.08.2024.

16:36

Foto: Instagram Seka_Aleksic/Printscreen

Džet set

Očitala im bukvicu! Seka Aleksić se obratila vlasnicima klubova: "Plaćali ste da pevaju na USB, sad kad je vrag odneo šalu, kukate"

Muzička zvezda Seka Aleksić veoma je aktivna na društvenim mrežama i ne ustručava se da se izjasni o brojnim društvenim temama. Sada se pevačica pozabavila jednom od trenutno najaktuelnijih tema na estradi, a to je negodovanje vlasnika klubova zbog podizanja cena nastupa. 

Informer

 

Gazde klubova su same krive za to što se dešava jer su "godinama plaćali ljude koji muziku puštaju na USB", smatra pevačica.

- I da se razumemo. Vlasnici klubova su sami sebi uskočili u stomak. Plaćali ste sve te ljude godinama, na koje sada kukate. Plaćali ste razne likove koji puste na USB od svih nas pesme i pevaju preko toga. Mora da se zna razlika i ona mora da postoji - napisala je Seka na Instagramu, pa dodala:

Informer

 

Kako u kvalitetu gospodo, tako i u ceni. Može neko da traži 100.000 evra za nastup, ali neće niko da mu da. Vi ste, gospodo, davali i takmičili se između sebe u tome. E sada kada je vrag odneo šalu, sada je frka. Daj Bože da tome ostanete dosledni. Videćemo. Svako treba da radi. Svako treba da živi od svog posla, ali razlika je ogromna, kada neko dođe sa 6 ili 8 ljudi u bendu, a neko na u USB. A da ne govorim o tome da niko ne oseća odgovornost što angažuje sve te ljude, čija je svaka druga reč u pesmi droga. Nasilje... To je posebna tema, jer je sistem vrednosti potpuno poremećen. Hajmo zajedno da ga rešimo. Hajde da se prezentuju kvalitetne pesme, emotivne, a ne droga - zaključila je Seka.