02.08.2024.

18:44

Foto: Foto: Pexels, Kristijana Ćaćić, Masha Bandjur, ATA Images

Džet set

Zamislite da zarađujete 50.000 evra za noć! Ovoj srpskoj zvezdi to polazi za rukom, a honorari najplaćenijih pevača deru kožu s leđa

Veliku je pažnju privukao intervju vlasnika jednog kluba u Srbiji, koji je odlučio da naredne sezone, od septembra, bojkotuje izvođače zbog njihovih previsokih honorara. 

Kako je rekao, nakon perioda stagnacije, odnosno epidemije korona virusa, pojedinci su "umislili da su Lepa Brena" pa su svoje zahteve utrostručili, a domaći mediji otkrili su koliki iznos je potreban da bi trenutno najpopularniji pevači nastupili.

Informer

 

Nataša Bekvalac, naime, sada zarađuje i preko 10.000 evra, dok su se momci iz sastava "Crni Cerak", Mihajlo Veruović Vojaž, Igor Panić Nući, David Ljubenović Devito - u susret letu našli na listi i plaćenijih od kolega koji mnogo duže sijaju na estradnim nebu od njih.

Informer

 

Za kratko vreme, naglasio je bio izvor za Republiku, obezbedili su sebi i po 15.000 evra u zavisnosti od lokala u kom nastupaju.

Preveliki skok, takođe, desio se i Tei Tairović.

Kako se pisalo, s muzičarima je nekada radila za 1.600, dok danas vrlo lako zaradi i do 20.000 evra. Aleksandra Prijović, podsetimo, uživa u statusu pevačice čija cena nastupa dostiže i 50.000.

Informer

 

Andreana Čekić, s druge strane, najpre je "držala" cenu od 6.000, a proteklog leta "uvela" je dve tarife - prema ondašnjim napisima Kurira, radni dan iznosio joj je osam, a vikend od 10.000 evra. Uroš Živković, takođe, pevao je za 5.000, a onda je počeo da letnje nastupe zakazuje i za devet.