03.08.2024.

12:56

Foto: shutterstock/Informer

Džet set

"On je centar mog sveta!" Katarina Živković se oglasila iz porodilišta i otkrila kako se osećaju ona i beba: "Moj princ i ja..."

Katarina Živković porodila se juče u ranim jutarnjim časovima i na svet donela zdravog dečaka, a ekskluzivno za Informer otkrila je da je za naslednika odabrala staro srpsko ime Stefan.

Pevačica se sada javno obratila putem Instagrama i u svojoj prvoj objavi od kada je postala majka zahvalila prijateljima i dobrim ljudima na čestitkama.

Informer

 

- Hvala svim mojim prijateljima i dobrim ljudima na čestitkama, porukama i prelepim željama. Veliko hvala i doktorki koja je vodila moju trunoću, zahvaljujući njoj je ovih devet meseci prošlo najbezbrižnije moguće, profesoru Aleksandru Jurišiću koji me je porodio. Hvala svim doktorima, babicama i sestrama GAK "Narodni front" što su o nama brinuli 24/7 - zahvalila se ponosna mama, a onda otkrila kako se oseća: 

Informer

 

- Moj princ i ja se osećamo odlično, a sreća i ljubav koju osećam prema najlepšoj ulozi i biću koje je 02.08.2024. postalo centar mog sveta se ne može rečima opisati, do još jednim "Veliko hvala" - zaključila je Kaća.