03.08.2024.

14:29

Foto: informer/reuters

Džet set

"Verovao sam u Novaka, svi smo!" Pevač prokomentarisao rezultate naših sportista na Olimpijskim igrama, pa pecnuo fudbalere!

Saša Matić je sinoć, 2. avgusta, nastupio u najvećoj diskoteci u Budvi. Pevač rado komentariše sport, pa je to učinio i ovoga puta, s obzirom na to da je u toku najveće sportsko takmičenje.

Informer

 

- Verovao sam u Novaka, svi smo! Verujem da će osvojiti medalju. Verujem da će i košarkaši dati sve od sebe. Lepo je počelo, za razliku od onog fudbala pre mesec dana, ovo je počelo sjajno - istakao je Saša Matić kroz osmeh.

Informer

 

Mnogi pevači komentarišu da je ova letnja sezona potpuno drugačija u odnosu na sve prethodne. 

- Ima par izvođača koji su u samom vrhu, ima nas par koji punimo prostore, hale i koncerte. Da ne nabrajam sad... Neka sam ja manje interesantan (smeh).Odlično je to što su se pojavili novi i mladi, nemam ništa protiv, niti tražim konkurenciju, niti mislim da je neko krivac zato što je napunio diskoteku. Nisam ljubomoran, to je divno, pogotovo mladi momci i devojke koji tek počinju, kad će im biti puno ako ne sada? Sećam se kad sam bio na početku karijere, koliko mi je stalo da bude pun klub. Naravno i danas mi je stalo, ali tad pogotovo, kad sam bio tek godinu dana u ovom poslu - ispričao je pevač za Telegraf.

Informer

 

Obraćanje Seke Aleksić vlasnicima klubova nije želeo da komentariše

- Svako radi onako kako misli da treba i svako je krojač svoje sudbine. Ne bih to komentarisao, zaista. Pitajte njih - naveo je Matić.