04.08.2024.

14:06

Foto: Foto: Zoran Sinko, ATA Images

Džet set

Kraj jedne ere?! Vojaž najavio poslednji zajednički nastup sa Nućijem - fanovi u neverici! (FOTO)

Reperi Mihajlo Veruović Vojaž i Igor Panić Nući bili su najbolji prijatelji, a iz drugarstva se rodila saradnja koja im je donela milionske preglede na platformama i status najtraženijih zvezda na našim prostorima. Publika voli da ih vidi zajedno na sceni, ali se to više možda neće dogoditi.

Informer

 

Naime, Vojaž je odgovarao na pitanja obožavalaca na Instagramu, a jedan fan je želo da zna hoće li biti saradnje sa Nućijem ponovo, na šta je Mihajlo odgovorio:

- Ne verujem, 8. je naš poslednji zajednički nastup - napisao je Veruović na Instagramu.  

Informer

 

Očigledno je Vojaž rešio da nastupa isključivo samostalno, s obzirom na to da nije učestvovao ni u poslednjem projektu "Generacije Zed", niti se pojavio na njihovoj promociji.

Podsetimo, Nući je nedavno govorio o prijateljstvu sa Vojažem i priznao da je jedna od stvari koja ga nervira kod Mihajla to što nikada ne pije alkohol već samo vodu.

Informer

 

 - Ono što me ekstremno nervira, to je čovek sa kojim se toliko godina znam, a nikada nismo alkoholnim pićem nazdravili. On samo vodu pije. Najviše mu zameram to, živim za dan kad ćemo zajedno da nazdravimo - ispričao je Nući u jednoj emisiji.