Autor: Informer/K.Ć.

04.08.2024.

20:52

Foto: tanja andric/Instagram/dragomirdespic_desinger

Džet set

Desingerica ponovo napravio haos u Budvi: Ljudima iz publike punio usta sladoledom, seckao banane, a onda je usledio šok (VIDEO)

 

Dragomir Despić Desingerica našao se nedavno na udaru medija, javnosti, ali i Ministarstva kulture i medija Crne Gore, nakon haosa koji je napravio u Budvi, ali on nije stao sa svojim preformansima.

Naime, Despić je dospeo u žižu javnosti pre godinu dana, kada su snimci njegovog nastupa u Budvi, krenuli da se šire društvenim mrežama. Desingerica je tada uradio nešto što još niko nije na našoj estradi. Reper je izuo patiku i svoju publiku počeo da urada po glavi, a kasnije su to nazvali "krštenje".

Informer

 

Ove godine se Dragomir vratio na "mesto zločina", tačnije u Budvu, gde je nedavno na svom nastupu "pravio gibanicu", tako što je po publici rendao kačkavalj, lupao sveža jaja i ređao kore po njihovim facama, a sada se dosetio još jednog recepta.

Informer

 

Reper je odlučio da pravi banana split, na isti način kao što je i gibanicu. Despić je prvo rukama vadio porodični sladoled iz plastične kutije, a onda ga fanovima gurao u usta, ali to nije sve. Desinger je ispoštovao ceo recept.

Dragomir je onda seckao banane po ljudima i na kraju ih isprskao šlagom.

Šta li će kontroverzni reper još smisliti, ostaje nam da vidimo.