Autor: Informer/A.S.

04.08.2024.

21:40

Foto: Informer

Džet set

Pljugica posvađao Nućija i Desingericu?! Rekao nešto što nije trebalo, Despić planuo na pomen bivšeg prijatelja

Luka Bijelović javnosti poznatiji kao Pljugica, svojevremeno je nastupao zajedno sa Dragomirem Despićem Desingericom, ali je u jednom trenutku došlo do mimoilaženja stavova, zbog čega su odlučili da se raziđu i da grade zasebno karijere. 

Informer

 

U javnosti se sada pojavila informacija da je Lule navodno posvađao Despića sa kolegom, Igorom Panićem, koji je poznatiji kao Nući. Razlog sukoba među njima je navodno ogovaranje. 

Tim povodom se oglasio Pljugica, koji je u prvi mah bio iznenađen, ali se na kraju setio da je možda ipak nešto pričao.

Informer

 

- Ja ne znam da su njih dvojica u svađi. Nikad nisam pričao s Nućijem, jednom prilikom smo se sreli pre nekoliko godina i to je bilo samo na zdravo - zdravo. Možda sam ja negde nešto rekao, ali nikad Nućija nisam spominjao - rekao je Luka.

Informer

 

Sa druge Strane, Desingerica je istakao da je u dobrim odnosima sa Nućijem, a o Pljugici, kao i do sada, nije imao lepo mišljenje.

- Nući i ja smo braća, niko ne može da nas posvađa! Pljugica neka me se mane jer ja s prevarantima i cinkarošima nemam posla. Šta on može da priča, prevarant najobičniji - izričit je bio Dragomir.

Informer

 

Luka nije mogao da ostane imun na ove reči, pa je uzvratio svom nekadašnjem prijatelju. 

- Ma, on mi je nebitan u životu! Ja prvi nikad ne pokrećem priču o njemu, niti pljujem tamo gde sam nekad jeo. To što je on uspeo da izmanipuliše i okrene u svoju korist, to govori više o njemu nego o meni - izjavio je on za "Kurir".