05.08.2024.

08:42

Foto: Informer

Džet set

Voditeljka obradovala dečka specijalnom rođendanskom čestitkom! Jovana navela 48 razloga zašto voli Dragana, a jedan je posebno istakla (FOTO)

Jovana Jeremić uživa u ljubavi sa biznismenom Draganom Stankovićem, a voditeljka najgledanijeg jutarnjeg programa ne propušta ni jednu priliku da istakne koliko je zaljubljena u svog partnera.  Stanković je juče proslavio svoj 48. rođendan, a Jovana ga je obradovala poklonima za koje je dala pravo malo bogatstvo. Ona je 15 godina starijem dečku kupila sat marke "Breitling" vredan više od 10.000 evra. Osim sata, pazarila je i kačket iste marke, ali i skupoceni šampanjac. Međutim, ono što ga je posebno oduševilo jeste specijalna čestitka koju mu je Jovana posvetila, a koja sadrži 48 razloga zašto ga voli. 

Informer

 

- "Jer imaš dušu u koju se zaljubih", "Moj dom", "Moj lav", "Zato što brineš o meni", "Snažan, a nežan", "Emotivan, a jak", "Jer si zgodan, treniraš i držiš do sebe", "Vodiš računa da mi je opran auto", "Iz marketa dođeš uvek sa prikolicom hrane", "Kupuješ mi lubenicu i breskve", "Sekiraš se da li sam gladna", "Ne odustaješ od mene i kad ja odustanem od sebe", "Jer si mi lojalan", "Jer znaš da me poštuješ", "Jer si mi dao mesto koje mi pripada", "Moj pobednik", "Moja srodna duša", "Jer si uveo u moj život Mihajla i Miloša", "Jer se trudiš da ostvariš sve moje snove", "Domaćin, patriota, svoj na svom" - napisala je Jovana, ali tu se nije zaustavila već je nastavila da nabraja:

- "Jer znaš da me poljubiš u čelo i zagrliš", "Jer umeš da ćutiš sa mnom, tako da naše ćutanje govori više od 1.000 neizgovorenih reči", "Jer osetiš kada sam uplašena i uvek me zaštitiš", "Jer me podržavaš na mom putu uspeha", "Jer spavam na tvojoj miški odmah pored srca", "Jer voliš Novaka Đokovića", "Jer osluškuješ i ispunjavaš moje želje", "Jer me ne prekidaš dok čitam i učim", "Jer se pored tebe osećam bezbedno i sigurno",, "Jer me teraš da spavam do 9h", "Jer veruješ u Boga" - samo su neki od razloga koje je Jovana lično rukom napisala na rođendanskoj čestitki svom voljenom, a ovaj joj je posebno važan - "Jer čuvaš Leicu kad radim i brineš o njoj, posebno što joj praviš doručak".

Informer

 

Iako je napisala 48 razloga zašto voli Dragana voditeljka mu je poručila da je i to malo da iskaže svoju ljubav prema njemu. 

- Da si mi živ, zdrav. Tvoja lavica diše za tebe. Želim da me pamtiš kao nekog ko je živeo za tvoj osmeh svako jutro i trudio se da uveseli svaki tvoj dan. Ostaviti traga u svemu... Poenta života... Zahvalna sam Bogu što te poslao u moj život - poručila je Jovana Draganu.