05.08.2024.

09:31

Foto: Ataimages/Printscreen/najboljeizlike.com

Džet set

Pljunuo na Srbe! Bebek pevao u Ličkom Osiku na proslavi zločinačke akcije "Oluja", sa vinom u ruci pozivao na veselje!

Uz pesme "Bijelog dugmeta" i glas Željka Bebeka slavile su i patile mnoge generacije sa ovih prostora, a njihova muzika spajala je hiljade ljudi koji su dolazili na njihove koncerte. Bebekova odluka da nastupi u Ličkom Osiku na godišnjicu "Oluje", na dan toliko strašan i tragičan za srpski narod u prvi mah izazvala je šok i nevericu. Pevač se sramno pravdao da "nema nikakvo mišljenje" što nastupa na manifestaciji koja slavi pogrom Srba već je rekao "Ako uplate radiš, ako ne ništa".

Informer

 

Još sramnije bilo je njegovo obraćanje po dolasku u Gospić, kada je sa čašom vina u ruci pozvao sve da dođu na veselje.

- Evo nas u Gospiću, dobo smo jeli, malo ćemo se odmoriti, a večeras u deset sati vidimo se na igralištu Lički Osik. Puno vas voli Bebek - poručio je pevač na Instagramu.

Informer

 

Koncert je održao, a lokalni mediji nazvali su ga velelepnom proslavom Dana pobede, bizarnog i sramnog praznika koji slavi ubijanje i proterivanje Srba. 

- Na prepunom betonskom igralištu iza Osnovne škole, legendarni i proslavljeni pjevač Željko Bebek mnogobrojnu je publiku raspjevao i rasplesao svojim vječnim hitovima kao što su "Da je sreće bilo", "Gdje sam bio", "Što je meni ovo trebalo" i brojnim drugima. Osičani (i svi iz okolnih mjesta) su još jednom dostojno proslavili Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja - piše portal Najbolje iz Like. 

Informer

 

Bebekov nastup izazvao je ogroman gnev u Srbiji, s obzirom na to da pevač u beogradskom "Sava Centru" ima zakazan koncert za 15. novembar ove godine. Sve je više komentara ogorčenih građana koji pozivaju da se pevaču, koji je nastupom na godišnjicu zločinačke akcije pljunuo i na Srbe i na svoju karijeru, zabrani ulazak u Srbiju!